Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Παγιδεύουν τον Χριστόφορο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια ετοιμάζει τη βαλίτσα της αφού ο Χριστόφορος την διώχνει απο το σπίτι και για να αποφύγει την επερχόμενη σύλληψη βάσει εντάλματος. Πριν αποχωρήσει, μαζί με τη Στέλλα, ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον Χριστόφορο και τη Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Παγιδεύουν τον Χριστόφορο

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης κρύβει το ένταλμα σύλληψης της Βικτώριας, προκειμένου να προλάβει η ίδια να φύγει πριν ανακαλύψει ο Σωτήρης τις βρομώ δουλειές της. Κατά την αναχώρησή της, η Βικτώρια αποκαλύπτει το σχέδιο στη Στέλλα και αποχωρεί. Στην αντίπερα όχθη, η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αμαλία όσα είδε: “Είδα τον πατέρα σου να προσπαθεί να φιλήσει τη Μιράντα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούσε να μας διώξει, για να μείνει μόνος με τη μητέρα σου”, εξηγεί.

Η Αμαλία, συγκλονισμένη από αυτά που ακούει, απευθύνεται απευθείας στον πατέρα της: “Τι νιώθεις για τη Μιράντα; Έχεις συναισθήματα για εκείνην;”, ρωτά, και ο Χριστόφορος χάνει την γη κάτω απο τα πόδια του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ