Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Οι Αμφιβολίες βασανίζουν τον Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σωτήρης επισκέπτεται την Όλγα στο σπίτι της και τη ρωτά αν την ενοχλεί να μείνουν λίγο καιρό στο σπίτι του με την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους. Αντίδρα αρνητικά, αλλά του λέει ότι δεν την ενοχλεί. Παρόλα αυτά, η στάση του προκαλεί αμφιβολίες για τα αισθήματά του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Οι Αμφιβολίες βασανίζουν τον Ντίνο

Ακολούθως, ο Αποστόλης ανακοινώνει στον Πάρη και την Όλγα ότι θα πάρει πίσω την περιουσία τους, αλλά δεν αποκαλύπτει τον τρόπο που σκοπεύει να το πετύχει. Ο Σίμος επισκέπτεται το πολυκατάστημα φέρνοντας φωτογραφίες από τον γάμο, περήφανος. Ο Ντίνος, όμως, αναστατώνεται ανακαλύπτοντας ότι η Αμαλία φορά το μενταγιόν που της είχε χαρίσει. Αντιμέτωπος με αμφιβολίες, ζητά εξηγήσεις από την Αμαλία. Αυτή εξηγεί ότι το φόρεσε για να έχει κοντά της αγαπημένα πρόσωπα. Η Μιράντα, μετά τον χωρισμό της, έχει μια κουβέντα με τη Ζαχαρούλα, που της δίνει κουράγιο.

Παρόλα αυτά, ο πόνος της είναι βαθύς και χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να ξανασταθεί στα πόδια της. Η Πιπίτσα απαιτεί από τον Μάρκο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στο σπίτι μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά κατά του Στέφανου. Ο Πάρης, πάλι, ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του έχει κρύψει την αλήθεια και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο, δυσκολεύεται να αποδείξει όσα έμαθε για τον Σίμο, ώστε να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Καθένας από τους χαρακτήρες αντιμετωπίζει προκλήσεις, αποκαλύπτοντας την πολυπλοκότητα των σχέσεων τους και τις συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ