Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – H Αμαλία συζητά με τη Μιράντα προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, η πρώτη της εξομολογείται πως σκέφτεται να φύγει για λίγο διάστημα στο εξωτερικό προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό της και να ξεχάσει όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Όπως είναι φυσικό, η μητέρα της επικροτεί την απόφασή της, αφού το μόνο που θέλει είναι την ευτυχία της Αμαλίας. Από την άλλη, ο Βύρωνας ζητάει την άδεια από τη Σύρμω για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα. Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο. Τότε εκείνος τής προτείνει να κάνουν άλλη μία προσπάθεια για να είναι μαζί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί με όποιον τρόπο μπορεί από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Όμως άλλο ένα «χτύπημα» που δέχεται τον κλονίζει ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είναι έτοιμος να καταρρεύσει όταν τον επισκέπτεται ο Λεβί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει! Ακόμη, ο τελευταίος τού αποκαλύπτει και άλλα πράγματα για το παρελθόν, τα οποία ο Σίμος αγνοούσε.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ