Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Δονάτος γυρίζει πλάτη στην Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος εντοπίζει την Αμαλία και απαθανατίζει τις φωτογραφίες, ενώ εντυπωσιάζεται από την εικόνα του Ντίνου, κρατώντας όμως τα συναισθήματά του κρυφά. Από την πλευρά του, ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Δονάτος γυρίζει πλάτη στην Μιράντα

Παρά τις αντιδράσεις της Μιράντας και του Μάρκου, ο Χριστόφορος αποφασίζει να διεκδικήσει δικαστικά τη Γεωργία και στη συνέχεια καταγγέλλει την απαγωγή του εγγονού του. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Δονάτο την αλήθεια για την οικογένειά του, εξηγώντας το πώς η Αμαλία είναι η κόρη του και η Μιράντα η εγγονή του. Παράλληλα, ο Πασχάλης και ο Μεμάς παρατηρούν την κοντινή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του Θωμά και της Σύρμως.

Ο Μηλιώνης λέει στο Σωτήρη τα όσα άκουσε και απο φασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη, ενώ ο Μάρκος τσακώνεται άσχημα με τη Δωροθέα με αφορμή τον άσχημο τρόπο που μίλησε για την Πιπίτσα στον «Παράδεισο» και της απαγορεύει να ξανα- πάει στο μαγαζί. Παράλληλα, η Ολγα λέει στην Πιπίτσα ότι μίλησε με τα παιδιά και ότι είναι καλά.

Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι μίλησε με τον πατέρα της γιατί έμαθε για την Αμαλία και ότι σκέφτεται να πάει να τον δει. Ο Χριστόφορος προσφέρεται να τη συνοδέψει. Εκεί, μόλις ο Δονάτος τούς βλέπει μαζί, ζητάει να τον γυρίσουν πίσω στο κελί του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ