Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Χριστόφορος χαροπαλεύει

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα δοκιμάσουν τις σχέσεις και θα διαπνέουν από ανατροπές και αγωνία. Η Βικτώρια, που κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή, έχει αναζητηθεί από την Αστυνομία, πυκνώνοντας ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Χριστόφορος χαροπαλεύει

Ο Δημοσθένης, κατόπιν συνεννόησης με τη Βικτώρια, ενημερώνει τον Σίμο για την τοποθεσία της. Ταυτόχρονα, ο Σίμος, που επιθυμεί να μιλήσει άμεσα μαζί της, αγνοεί ότι η Αμαλία τον παρακολουθεί και ακούει τη συνομιλία τους. Αγνοώντας ότι τον άκουσε η Αμαλία, ο Σίμος σπεύδει στο σημείο. Η Αμαλία ενημερώνει τον Χριστόφορο και εκείνος πηγαίνει να την συναντήσει. Η παρουσία του Σίμου όμως δεν αρκεί να την προστατέψει. Καθώς η Βικτώρια επιχειρεί να διαφύγει, αλλάζει την κατάσταση, πυροβολώντας τον Χριστόφορο, που παραμένει πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο χρόνος περνάει και η αγωνία εντείνεται, καθώς κανείς δεν έχει νέα για τον τραυματία. Η Μιράντα και η Αμαλία, ανήσυχες, παρακαλούν τον Σίμο να τις οδηγήσει στο μέρος όπου κρυβόταν η Βικτώρια. Εκείνοι όμως συναντούν ένα ανατριχιαστικό θέαμα: τον Χριστόφορο βυθισμένο σε μια λίμνη αίματος. Η σοκαριστική εικόνα σφίγγει τις καρδιές τους και, με δάκρυα στα μάτια, καλούν αμέσως ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο, ο Χριστόφορος αγωνίζεται για τη ζωή του, με την Μιράντα και την Αμαλία να τον στηρίζει αδιαλείπτως.

Ωστόσο, η Αμαλία, εξαντλημένη από τα δραματικά γεγονότα, απευθύνεται στον Ντίνο, έχοντας ανάγκη την παρηγορία και τη στήριξή του. Συναντώντας τον Ντίνο, η Αμαλία εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της και τον παροτρύνει να ξεφύγουν μακριά από όλα. Η επόμενη κίνησή τους θα είναι αποφασιστική για την πορεία της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ