Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Αποστόλης γίνεται πατέρας

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Μάγια ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι είναι έγκυος και συζητούν το ενδεχόμενο άμβλωσης. Ο Αποστόλης πιστεύει ότι λόγω του παρελθόντος της δεν μπορεί να γίνει καλή μητέρα για το παιδί του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Αποστόλης γίνεται πατέρας

Στη συνέχεια, η Όλγα αποκαλύπτει στον Πάρη ότι ο πατέρας του χώρισε με την Μάγια λόγω της εγκυμοσύνης της. Αν και απογοητεύεται για ακόμα μία φορά από τον πατέρα του, ο Πάρης δεν βλέπει την εγκυμοσύνη ως εμπόδιο αλλά ως ευκαιρία για νέα αρχή. Αργότερα, συζητούν, με τον Πάρη να ενθαρρύνει τον Αποστόλη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να αποδεχθεί το παιδί. “Μην επαναλαμβάνεις τα λάθη που έκανες μαζί μου,” του λέει.

Παράλληλα, η Αμαλία είναι πολύ πιεσμένη από την κατάσταση της Ματούλας, τη σύλληψη της θείας της, αλλά κυρίως για τη δίκη του Πάρη και την απόφαση του δικαστηρίου. Το βράδυ πριν από τη δίκη, η Αμαλία επισκέπτεται τον Ντίνο στο σπίτι του, καθώς έχει ανάγκη συμπαράστασης. Όμως, εκείνος της εξηγεί ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ