Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μάρκος – Δωροθέα χωρίζουν

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μετά την απελευθέρωση του Ρένου και την επιστροφή του στο σπίτι, όπου βρίσκεται η Γεωργία με το μωρό, η οικογένεια Γιαννόπουλου αντιμετωπίζει την ανάγκη να βρει νέα κατοικία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μάρκος – Δωροθέα χωρίζουν

Παράλληλα, ο Μάρκος και η Δωροθέα χωρίζουν, ενώ η Πιπίτσα, αποφασισμένη, ανακοινώνει τη θέση της κατά την προσπάθειά του να συνδυάσει ξανά την οικογένειά του. Η Δωροθέα επιστρέφει στο Σάλτσμπουργκ, κάνοντας δώρο στον Μάρκο ένα δίσκο για να τη θυμάται. Η Βικτώρια συλλαμβάνεται από την αστυνομία, αφού αποτυγχάνει να διαφύγει. Η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος, ανακαλύπτουν τον Χριστόφορο αναίσθητο και να αιμορραγεί. Καλούν αμέσως ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα φτάνει και ο Σωτήρης με δυο αστυνομικούς. Λίγο αργότερα, ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν δεν επιβιώσει, η Βικτώρια είναι βέβαιο ότι θα καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία του. Ήρθε η ώρα για την τελευταία κίνησή της. Ζητά από το δικηγόρο της να φέρει στο κελί της τον Ρένο Καλλίνικο. Εκεί, ο Ρένος της διαβεβαιώνει ότι δεν θα προδώσει τον Σίμο για να σώσει τον εαυτό της. Η απόγνωση της Αμαλίας αυξάνεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει και τον πατέρα της. Ο κόσμος της φαίνεται εχθρικός, και ζητά από τον Ντίνο να φύγουν μακριά από όλα και όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ