Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Καθαρίζει την Βικτώρια και αυτοκτονεί

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στο προηγούμενο ρεπορτάζ αποκαλύψαμε ότι ο Σίμος αποδρά από τη φυλακή με σκοπό να σταματήσει το σχέδιο του Ντίνου και της Αμαλίας για να φύγουν στο εξωτερικό. Έξω από το σπίτι του αντιπάλου του, συναντά την Αμαλία και την απειλεί με όπλο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Καθαρίζει την Βικτώρια και αυτοκτονεί

Ο Πάρης, παρών, προσπαθεί να τη σώσει και τραυματίζεται από τη σφαίρα του Σίμου. Παρά τον πόνο του, ο Πάρης επιχειρεί να σταματήσει τον Σίμο που κατέβαινε για να επιτεθεί στην Αμαλία. Ο Σίμος, στο έλεος της εκδίκησης και αποφασισμένος να σκοτώσει, καταφέρνει να ξεφύγει από τον Πάρη και να δραπετεύσει με το αμάξι του, με στόχο τη Βικτώρια. Η ανάγκη να εξομολογηθεί στη μητέρα του, κρατούμενη στη φυλακή, τον οδηγεί να εξουδετερώσει τους φρουρούς και να εισβάλει στο κελί της, όπου βρίσκεται και ο Χριστόφορος.

Ο Σίμος, γεμάτος μίσος, ρωτάει τη Βικτώρια για τον λόγο της καταστροφής του. Η απάντησή της φέρνει την οργή του στα άκρα και χωρίς δεύτερη σκέψη, πυροβολεί και σκοτώνει ακαριαία τη Βικτώρια. Αμέσως μετά, αποφασίζει να βάλει τέλος και στη ζωή του, γυρίζοντας το όπλο κατά του εαυτού του. Ο Μπουραντάς, σοκαρισμένος από τα γεγονότα, φτάνει στο κελί με τον Λεβί. Η αντίδραση του Λεβί καθώς βλέπει τον νεκρό γιο του είναι συγκλονιστική και η Αστυνομία φτάνει στη σκηνή για να αναλάβει τις ενέργειες της.

Το σοκ από τη δολοφονία της Βικτώριας και την αυτοκτονία του Σίμου συγκλόνισε όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτά τα αποκαλυπτικά γεγονότα σηματοδοτούν μία τραγική κατάληξη σε μια σειρά γεγονότων που έθεσαν τέρμα στις ζωές του Σίμου και της Βικτώριας, αφήνοντας πίσω τους θρήνο και αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ