Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια δραπετεύει

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Βικτώρια, μεταμφιεσμένη σύμφωνα με το νέο σχέδιό της, σπεύδει να δράσει με αποφασιστικότητα. Βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αναζητώντας το δρόμο προς την ελευθερία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια δραπετεύει

Ταυτόχρονα, ο Σίμος εκφράζει τη λύπη του προς την Αμαλία για την προηγούμενη ενέργειά του, ενώ αυτή επιμένει στην πρότασή της για την πώληση του μεριδίου του στο μαγαζί και τη μετακίνηση τους στο Παρίσι. Τελικά, ο Σίμος συμφωνεί, όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον Ντίνο και θα έρθουν ξανά σε ρήξη. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια ρισκάρει τα πάντα για την απόδρασή της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Δημοσθένης και ένας φρουρός είναι έτοιμοι να την βοηθήσουν στην απόδραση. Αποφασισμένη, η Βικτώρια μεταμφιέζεται για να αποφύγει την αναγνώριση.

Με κρίσιμες αποφάσεις που πλησιάζουν, οι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η απόδραση της Βικτώριας φέρνει αναταραχή, ενώ η Αμαλία ανακαλύπτει την απουσία της από την επίσκεψη στη φυλακή. Αν και οι δρόμοι τους φαίνεται να απομακρύνονται, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν θα τους φέρουν πιο κοντά από ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ