Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Μιράντα ρίχνει το φαρμάκι της

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η σχέση μεταξύ της Γεωργίας και του Πάρη βρίσκεται σε δραματική κατάσταση όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς πλησιάζει η στιγμή του χωρισμού τους. Απελπισμένη από το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει το μωρό, η Γεωργία επισκέπτεται τον Μπουραντά, απαιτώντας την απόσυρση της μήνυσης.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Μιράντα ρίχνει το φαρμάκι της

Ωστόσο, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την αδιαλλαξία του. Αποφασισμένη να βρει λύση, πηγαίνει στον “Παράδεισο” προσπαθώντας να κερδίσει την υποστήριξη της Μιράντας. Η Μιράντα, όμως, θέτει ως όρο για τη βοήθειά της τον χωρισμό της Γεωργίας με τον Πάρη. Ταυτόχρονα, ο Μεμάς συμβουλεύει τον Πάρη να ζητήσει διαζύγιο, υποσχόμενος ότι μόνο έτσι θα ξαναδεί το παιδί της η Γεωργία. Αποφασισμένη να προχωρήσει, η Γεωργία επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί και μοιράζεται μαζί του την απόφασή της.

Ταυτόχρονα, μετά την παρέμβαση της Μιράντας, ο Χριστόφορος συμφωνεί να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία, αρκεί η τελευταία να χωρίσει οριστικά με τον Πάρη. Την επόμενη μέρα, ο Χριστόφορος ενημερώνει την Πιπίτσα για την επικείμενη επιστροφή του παιδιού, γεμίζοντας χαρά τους πάντες. Στην ίδια ώρα, η Γεωργία μοιράζεται τα νέα με την Όλγα, η οποία τα μεταφέρει στον Πάρη, που ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ