Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η αλήθεια γονατίζει τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Χρήστος προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας, ενώ εκείνη αναζητά επειγόντως τρόπους για να αποφύγει την καταδίκη της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η αλήθεια γονατίζει τον Σίμο

Ζητάει από τον Δημοσθένη τη δημιουργία πλαστών εγγράφων προκειμένου να διαφύγει στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Βραζιλία. Αρχικά, ο Δημοσθένης προσπαθεί να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τη Βικτώρια, αλλά σύντομα αποφασίζει να εκπληρώσει το αίτημά της. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στον Σίμο το γεγονός ότι η Βικτώρια και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι. Αυτή η αποκάλυψη ταράζει τον Σίμο, που προσπαθεί να κατανοήσει την πραγματική φύση της γυναίκας.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του Ρένου και βιαστικά κατευθύνεται προς το νοσοκομείο. Ο Σίμος, τρομαγμένος από αυτά που του έχει πει ο Στέφανος για την κατάσταση του Ρένου, πηγαί νει να τον συναντήσει στο νοσοκομείο και τον παρακαλεί: «Μη μιλήσεις ποτέ και σε κανέναν για μένα και τη νονά μου». Εκεί, ο Ρένος αποκαλύπτει στον Σίμο ότι διαθέτει αποδεικτικό στοιχείο εναντίον της Βικτώριας για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας.

Ο Σίμος, αναστατωμένος, ζητάει περισσότερες πληροφορίες, αλλά ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πεί την αλήθεια. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Μάγια οργανώνει μια συνάντηση για τον Φώτη και την Πολυξένη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ