Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Δηλητηριάζει την Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια φαίνεται πως εντοπίζει μια ανέλπιστη σύμμαχο στο πρόσωπο της Στέλλας. Αντί να παρακολουθήσει τη συνέχεια της σειράς, η γυναίκα, μετά το δηλητήριο που έριξε στον Φώτη με σκοπό να τον απομακρύνει οριστικά από τη ζωή της, αποφασίζει να αντικαταστήσει το δηλητήριο με βιταμίνες. Εμπιστεύεται λοιπόν τη Στέλλα να φυλάξει το μπουκαλάκι σε ασφαλές μέρος και να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Δηλητηριάζει την Μιράντα

Κάποια στιγμή, η Πολυξένη, αντιλαμβανόμενη πως ο Φώτης και ο Χριστόφορος είχαν τα ίδια συμπτώματα, αποφασίζει να ενημερώσει τον πρώην εργοδότη της. Πηγαίνει λοιπόν στην οικία Μπουραντά και του αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια προηγουμένως τον είχε δηλητηριάσει. Ο άντρας, παρότι σοκαρισμένος, τη θεωρεί ικανή για οτιδήποτε. Μυστικά, πηγαίνει στο δωμάτιο της και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματά της. Όταν εν τέλει βρίσκει ένα φάρμακο, το κρύβει στην τσέπη του, αλλά καθώς προσπαθεί να φύγει, τον πιάνει επ’ αυτοφώρω.

Ο Χριστόφορος εξηγεί πως έψαχνε ένα βιβλίο, αλλά η Στέλλα δεν τον πείθεται. Την επόμενη μέρα, αποφασίζει να στείλει το φάρμακο για εργαστηριακό έλεγχο. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται: πρόκειται για βιταμίνες. Η Βικτώρια τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αδιαφορώντας για τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φώτη. Οι γιατροί, ωστόσο, δίνουν το έγγραφο στον άντρα, επιβεβαιώνοντας ότι η καρδιακή προσβολή του προκλήθηκε από δηλητηριώδη ουσία. Αμέσως, αναφέρει το περιστατικό στην Αστυνομία και καταγγέλλει τη Βικτώρια. Αυτή συλλαμβάνεται παρά την αρνητική της απάντηση.

Εν τω μεταξύ, η Στέλλα παρατηρεί ότι η Μιράντα και ο Χριστόφορος έχουν γίνει πολύ κοντά. Η ζήλια την κυριεύει και αποφασίζει να απομακρύνει τη Μιράντα από τη ζωή τους. Σχεδιάζει λοιπόν να βάλει το δηλητήριο που της έδωσε η Βικτώρια στο φαγητό της. Όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή, το κάνει, αλλά το δηλητηριασμένο φαγητό το καταναλώνει η μητέρα της Μιράντα, η Ματούλα. Η Στέλλα τρέχει στο μέρος της, ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα φάει το φαγητό με το δηλητήριο. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, καθώς το δηλητηριασμένο φαγητό το καταναλώνει η μητέρα της Μιράντα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ