Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αυτός έσπρωξε τον Σίμο από τις σκάλες

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Βύρωνας, σε δύσκολη θέση, προσπαθεί να δει τη Ζαχαρούλα για να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ την ίδια ώρα τόσο η Βικτώρια όσο και η Δωροθέα είναι απο γοητευμένες που δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον γάμο του Σίμου και της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αυτός έσπρωξε τον Σίμο από τις σκάλες

Μάλιστα η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει τη ζωή της Αμαλίας δύσκολη, θυμώνοντας τον Σίμο πολύ. Στο μεταξύ, στο σπίτι του Χριστόφορου Μπουραντά άλλη μια γυναίκα θέλει να ζήσει το όνειρό της. Η Στέλλα έχει πιει και μεθυσμένη για μια ακόμη φορά τρυπώνει στο δωμάτιο του Χριστόφορου, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα. Του επιτίθεται ερωτικά και τον φιλάει με πάθος. Εκείνος τα χάνει και αμέσως τη διώχνει: «Τι κάνεις; Φύγε αυτή τη στιγμή από το δωμάτιό μου», της λέει και τη σπρώχνει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, σε μια συζήτηση που έχει ο Ρένος με τον Φώτη, ανακαλύπτει κάτι για το κοινό παρελθόν τους στο ορφανοτροφείο: «Εγώ είμαι το παιδί που είχα σπρώξει τον Σίμο από τις σκάλες», λέει ο Φώτης και ο Ρένος τρελαίνεται. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης επισκέπτεται την Όλγα στο σπίτι της, για να της πει κάτι που θα την ξαφνιάσει τρομερά: «Η Μαρίκα θέλει να φύγει κα να πάρει και τον γιο μου μαζί γιατί δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Έτσι σκέφτηκα, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε, να έρθουν να μείνουν μαζί μου», της εξηγεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ