Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αποστόλης – Μάγια παντρεύονται

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μάγια δέχεται την πρόταση γάμου από τον Αποστόλη, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές τους και του παιδιού τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αποστόλης – Μάγια παντρεύονται

Η ευτυχία της είναι αδιανόητη, καθώς ποτέ δεν περίμενε να τον αποκτήσει τέτοιο βαθμό δέσμευσης. Ο Ντίνος και η Αμαλία, βγαίνοντας από το δικαστήριο, βρίσκουν την ευκαιρία να παραμείνουν μόνοι για πρώτη φορά μετά από καιρό. Σε μια στιγμή πάθους, ανταλλάσσουν ένα φιλί. Αργότερα, ο Ντίνος εκμυστηρεύεται το γεγονός στον Βύρωνα, ενώ η Αμαλία το αποκαλεί στην Πολυξένη. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία, μετανιωμένη, σκέφτεται να αποκαλύψει τα πάντα στον Σίμο, αλλά τελικά τα κρατάει μέσα της.

Ο Πάρης, αν και ελεύθερος από τις ενοχές, αισθάνεται απελπισμένος. Αναζητά μια λύση για να μη χωρίσει με τη Γεωργία, όπως απαιτεί ο Χριστόφορος, ο οποίος τον εκβιάζει με τον εγγονό του. Συναντά την Γεωργία και προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, χωρίς επιτυχία. Ο Μπουραντάς είναι αποφασισμένος. Ο εγγονός του δεν θα μεγαλώσει με έναν βιαστή. Στη συνέχεια, ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της Γεωργίας, για να της ζητήσει να επιστρέψει, αλλά εκεί βρίσκει πάλι τον Χριστόφορο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ