Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι βγάζει την Μιράντα απο τη μέση

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο κανάλι ALPHA, θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Στέλλα θα προκαλέσει ένα σοκ, καθώς θα προσπαθήσει να σκοτώσει τη Μιράντα ρίχνοντας την από τις σκάλες. Η εμμονή της Στέλλας για τη Μιράντα θα φτάσει στα άκρα, καθώς παρατηρεί τη στενή σχέση που αναπτύσσεται με τον Χριστόφορο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι βγάζει την Μιράντα απο τη μέση

Καθώς ο Χριστόφορος εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Μιράντα, η Στέλλα αντιδρά με ζήλια και αποφασίζει να την απομονώσει από αυτόν. Αντιμετωπίζοντας αποτυχημένα την προηγούμενη προσπάθειά της, ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Εξοργισμένη με τη Μιράντα, η Στέλλα ρίχνει λάδι στη σκάλα και την τρίβει με τη σφουγγαρίστρα. Όμως, η παρουσία του Χριστόφορου διακόπτει τα σχέδιά της. Προσπαθεί να τον εμποδίσει να ανέβει τις σκάλες, επιδιώκοντας να του μιλήσει.

Ο Χριστόφορος, οργισμένος, αντιδρά με φωνές. Ένας μεγάλος καβγάς ξεσπά ανάμεσά τους, ενώ η Μιράντα, ακούγοντας τον θόρυβο, τρέχει να δει τι συμβαίνει. Κατεβαίνοντας γρήγορα τις σκάλες, γλιστράει και πέφτει χτυπώντας βαριά. Ο Χριστόφορος, ανήσυχος, τη μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ο Σωτήρης ψάχνει τον Χριστόφορο και η Στέλλα τον ενημερώνει:«Εχει πάει την κυρία Μιράντα στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα κι έχει χτυπήσει το πόδι της, αλλά δεν ξέρω σε ποιο νοσοκομείο είναι».

Η Μιράντα αντιμετωπίζει έντονο πόνο, ενώ ο Χριστόφορος δεν την αφήνει μόνη της. Αλλά η Στέλλα δεν μπορεί να δεχτεί ότι το σχέδιο της να βλάψει τη Μιράντα έχει αποτύχει για ακόμη μια φορά. Έτσι, βάζει εμπρός το αμέσως επόμενο σχέδιο της ώστε αυτή την φορά να το εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ