Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι Τελειώνει τον Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος ετοιμάζει ένα σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Ντίνου, καθώς η παράνομη σχέση του με την Αμαλία συνεχίζεται, βρίσκοντας τους σε κρίσιμη κατάσταση πριν αποκαλυφθούν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι Τελειώνει τον Ντίνο

Μια μέρα, παρατηρεί την Αμαλία να μιλάει τηλεφωνικά με τον εραστή της, λέγοντας του ψέματα πως θα συναντηθεί με τη Γεωργία. Αργότερα, μαθαίνει ότι η Γεωργία έχει εξαφανιστεί με το μωρό της, αντιλαμβανόμενος το ψέμα της Αμαλίας. Δεν της έχει αποκαλύψει την ύπαρξη του αποκαλυπτικού φιλμ με φωτογραφίες που τους αφορούν, συμπεριλαμβανομένης και μιας φωτογραφίας με τον Ντίνο. Σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του με ψυχραιμία, ενώ η Δωροθέα του προτείνει να εγκαταλείψει με τη γυναίκα του τη χώρα, για να ξεφύγουν από τον Παπακώστα.

Αν και συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και πως η καλύτερη λύση για να σώσει τον γάμο του είναι να φύγουν, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον εχθρό του με κάθε κόστος.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ