Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι εκδικείται τον Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ντίνος και Αμαλία βρίσκονται σε επικίνδυνα μονοπάτια και αντιμετωπίζουν κινδύνους. Σε μια στιγμή, ο Σίμος παρατηρεί την αγαπημένη του να τηλεφωνάει στον εραστή της. Ρωτώντας την με ποιον σχεδιάζει να βγει ραντεβού, αυτή αναφέρει πως θα συναντήσει τη Γεωργία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι εκδικείται τον Ντίνο

Αργότερα, ενημερώνεται από τη μητέρα του ότι η Γεωργία και ο Πάρης έχουν εξαφανιστεί με το παιδί, συνειδητοποιώντας πως η Αμαλία του είπε ψέματα. Κρατώντας κρυφό το επίμαχο φιλμ με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να σχεδιάσει την επόμενη κίνησή του. Η Δωροθέα τον παροτρύνει να φύγει οριστικά με τη σύζυγό του για το εξωτερικό, προκειμένου να ξεφορτωθούν τον Παπακώστα. Παρά την ανάγκη για εκδίκηση, ο Σίμος σκέφτεται την ιδέα, αλλά παραμένει αποφασισμένος να τελειώσει τον Ντίνο.

Παράλληλα, η Πιπίτσα δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφανο και στο χώρο εργασίας του με τη συμπεριφορά της στον “Παράδεισο”. Οι Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να επισκεφτούν τη Ματούλα στο σανατόριο. Η Ματούλα προσπαθεί να τους ενημερώσει για όσα συνέβησαν με τη Στέλλα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Παρά τη συνεχιζόμενη βελτίωση της υγείας της, αισθάνεται ανήμπορη να ειδοποιήσει τον Χριστόφορο και τη Μιράντα για την πράξη της Στέλλας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ