Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Θα μάθουν όλοι πως ο Σίμος είναι γιός σου

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος, αφού αποφυλακίστηκε, επιδίδεται σε μια άθλια πράξη εκβιασμού κατά της Βικτώριας. Απειλεί πως θα αποκαλύψει το μυστικό ότι ο Σίμος είναι γιος της, εάν δεν υποκύψει στις απαιτήσεις του. Αντιμέτωπη με την απειλή, η Βικτώρια βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Θα μάθουν όλοι πως ο Σίμος είναι γιός σου

Ο Ρένος, ερωτευμένος με τον Σίμο, αρνείται να καταθέσει εναντίον του στη δίκη για τον εμπρησμό στον “Παράδεισο” και για την απόπειρα δολοφονίας του Αποστόλη. Αντί για αυτό, αναλαμβάνει μόνος του την ευθύνη για όλες τις εγκληματικές πράξεις. Η αγάπη του προς τον Σίμο τον καθοδηγεί στην απόφαση αυτή, παρά τις συνέπειες που ενδέχεται να υποστεί. Ο Πάρης βρίσκεται σε μια αντιφατική κατάσταση, καθώς αθωώνεται για το βιασμό της Νέλλυς χάρη στην κατάθεση της Ζωζώς.

Ωστόσο, ο Ντίνος συνειδητοποιεί την αποτυχία της επένδυσής του με τον Σίμο, και οι δυο τους βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι. Ο Χρήστος, ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, επινοεί ένα σκεπτικό για να αποφύγει την ευθύνη των εγκληματικών του πράξεων. Συνομιλεί με τον Σαρηγιάννη, επιζητώντας τη βοήθειά του. Έχει στόχο να εξασφαλίσει την έξοδο του από τη φυλακή, ενώ παράλληλα θέλει να μεταφέρει τις ευθύνες σε κάποιον άλλον. Ο Μάρκος, αντιμέτωπος με τις συνέπειες των αποφάσεών του, ζητά από τη Δωροθέα να χωρίσουν.

Οι ασφαλιστικές ενέργειες του Χριστόφορου για την προστασία της κόρης του, θα φέρουν τη Γεωργία πίσω στο σπίτι της. Η Πιπίτσα, ως αναμενόμενο, θα αναλάβει τον ρόλο της φροντίδας του μωρού. Τέλος, ο Αποστόλης αναζητά τη βοήθεια του Ρένου, ζητώντας μια χάρη που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια. Η οικογένεια του Πάρη, ανακουφισμένη από την απαλλαγή του, βρίσκεται σε ευθυγραμμισμένη πορεία ευτυχίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ