Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Η Νέλλυ πιάνεται στα πράσα

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Στο μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Νέλλυς, τα οποία δείχνουν ότι πράγματι κάποιος την κακοποίησε. Παρ’ όλα αυτά, ο ψυχίατρος του Πάρη, ύστερα από μια κουβέντα που κάνει μαζί του, καταλαβαίνει ότι ίσως να ήταν ναρκωμένος κατά τη διάρκεια της επίθεσης και προτείνει στην Όλγα και τον Σωτήρη να κάνουν εξετάσεις για να το αποδείξουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Η Νέλλυ πιάνεται στα πράσα

Η Όλγα όμως είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την ίδια τη Νέλλυ και να μάθει την αλήθεια. Τα ψέματα και οι θεατρινισμοί της κοπέλας δεν την πείθουν και τη ρωτά ευθέως αν κάποιος την πλήρωσε για να παγιδεύσει τον γιο της. Μάλιστα, της προτείνει να της δώσει περισσότερα για να πει την αλήθεια, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί τελικά, καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν δεν είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία του βιασμού. Τότε, όμως, έρχεται η κατάθεση της Αμαλίας να επιβεβαιώσει το επιθετικό ιστορικό του Πάρη και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Έπειτα από όσα πέρασαν μαζί, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του, αφού θεωρεί ότι μετάνιωσε ειλικρινά για το γεγονός ότι τη βίασε τότε. Έτσι, η αστυνομία δεν μπορεί να τον συλλάβει και Ο Σίμος απογοητεύεται που το σχέδιό του δεν πέτυχε, όμως αποφασίζει να μην πιέσει άλλο. Κι η Ματούλα, από την πλευρά της, τον συμβουλεύει να μην το κάνει, λέγοντάς του ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια κακοποιημένη γυναίκα να μιλήσει και να πει τι της συνέβη.

Και πράγματι, η Αμαλία είναι ήδη συντετριμμένη και βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της Μιράντας. Της εξομολογείται πως δεν κατάφερε να καταθέσει μήνυση εναντίον του Πάρη κι εκείνη στενοχωριέται μεν, αλλά δεν της λέει κάτι. Αποφασίζει, όμως, να ανέβει νωρίτερα και τηλεφωνεί στον Χριστόφορο για να του το ανακοινώσει. Προηγουμένως έχει μιλήσει τηλεφωνικά και με τον Φώτη, για να τον ευχαριστήσει που θα κάνει την επέμβαση για τη Νικολέτα και να τον αποχαιρετήσει πριν από το ταξίδι του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ