Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Η Μιράντα πέφτει στην παγίδα του

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ντίνος σοκάρεται όταν βλέπει τη Μιράντα στο σπίτι των Μπουραντάδων και της ζητάει το λόγο, αλλά δεν παίρνει απάντηση, ενώ αρνείται να του εξηγήσει και γιατί έγραψε το ποσοστό της στον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια – Η Μιράντα πέφτει στην παγίδα του

Του λέει μόνο ότι αναγκάστηκε να το κάνει γιατί δεν το δεχόταν η Αμαλία, αλλά ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει γιατί να ήθελε να δώσει η σύζυγος του το μερίδιο της στην πρώην του! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μιράντα του δίνει ένα φιλί σε μια στιγμή αδυναμίας και τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Το φιλί αυτό το βλέπει και η Αμαλία. Η Μιράντα αισθάνεται πολύ άσχημα που τους είδε η κόρη της. Αργότερα, μένει μόνη στο σπίτι με τον Χριστόφορο και του λέει τι συνέβη κι αυτός προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Είναι από τους λίγους που γνωρίζουν την αλήθεια και πια τον εμπιστεύεται πολύ. Στο μεταξύ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Νέλλυς δείχνει ότι κάποιος την κακοποίησε. Ο ψυχίατρος όμως του Πάρη, μετά από μια κουβέντα μαζί του, προτείνει στην Όλγα και τον Σωτήρη να κάνουν εξετάσεις, γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Πάρης ήταν ναρκωμένος το διάστημα που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη Νέλλυ. Αν απο- δειχθεί κάτι τέτοιο, τότε όλα αλλάζουν.

Τα λόγια του ταρακουνούν την Όλγα, η οποία αναλαμβάνει να εξακριβώσει τι έχει συμβεί και να βοηθήσει όπως και όσο μπορεί το γιο της. Έτσι, επισκέπτεται τη Νέλλυ ζητώντας να μάθει τι ακριβώς έγινε με τον Πάρη τη μοιραία εκείνη βραδιά. Οι εξηγήσεις και οι θεατρινισμοί της νεαρής δεν πείθουν καθόλου την Όλγα. Αγανακτισμένη από όσα ακούει, τη διακόπτει: «Σταμάτα επιτέλους! Ακούς τι λες; Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν.

Δεν βγάζουν νόημα. Είναι ξεκάθαρο πως είσαι βαλτή. Πες μου εδώ και τώρα από ποιον; Ποιος σε πλήρωσε για να καταστρέψεις το γιο μου; Μίλα! Πες μου και δεν θα βγεις χαμένη. Πες την αλήθεια και δεν θα σε πειράξει κανείς. Θα πάρεις πολύ περισσότερα από μένα. Μόνο πες μου την αλήθεια…».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ