Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Την ξυλοφορτώνει και την κρατά όμηρο

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Χρήστος αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά του απέναντι στις γυναίκες του, εκδηλώνοντας την αγριότητά του τόσο προς τη Ματούλα όσο και προς τη Στέλλα, με την τελευταία να υφίσταται άγρια κακοποίηση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Την ξυλοφορτώνει και την κρατά όμηρο

Η Στέλλα, σε κατάσταση οργής, επισκέπτεται το νοσοκομείο και απαιτεί να δει τον κύριο Μπουραντά, όμως της αρνούνται την είσοδο. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος επιστρέφει στο σπίτι και αναζητά εξαγριωμένος τη Στέλλα, ενώ η Ματούλα αρνείται να του αποκαλύψει το που βρίσκεται. Αργότερα, όταν η Στέλλα επιστρέφει κλαίγοντας από το νοσοκομείο και αποκαλύπτει ότι ήταν εκεί για τον κύριο Χριστόφορο, ο Χρήστος αντιδρά έξαλλα, προετοιμαζόμενος να επιβάλει την τιμωρία του.

Ο Χρήστος, ακούγοντας αυτά, απομακρύνει τη Ματούλα και προετοιμάζεται να χτυπήσει τη Στέλλα με τη ζώνη του, ενώ η Ματούλα παρακαλεί απελπισμένα την κόρη της να το σκάσουν πριν είναι πολύ αργά. Αγνοώντας τις παρακλήσεις της, ο Χρήστος τις κλειδώνει στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος ζητά από τη Μιράντα να ελέγξει τη Ματούλα, αλλά αυτή αρνείται να πιστέψει πως συμβαίνει κάτι τόσο κακό. Η Ματούλα πείθει τη Στέλλα να δραπετεύσει από το παράθυρο για να σωθεί, αλλά ο Χρήστος το αντιλαμβάνεται και αρχίζει να την καταδιώκει.

Παρόλο που η Στέλλα καταφέρνει να δραπετεύσει, ο Χρήστος την ανακαλύπτει και την επαναφέρει με βία, χτυπώντας την μαζί με τη Ματούλα, που αδυνατεί να αντιδράσει. Ακούγοντας τις κραυγές της κόρης της, η Ματούλα καταρρέει. Την επόμενη ημέρα, ο Χρήστος ενισχύει την ασφάλεια του σπιτιού και των παραθύρων για να αποτρέψει τη διαφυγή της Στέλλας, όμως η Ματούλα καλεί τους μαστόρους για βοήθεια. Παρόλες τις προσπάθειες του, ο Χρήστος συναντά αντίσταση από τη Μιράντα, η οποία τελικά καλεί την αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ