Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Κάνουν έρωτα για τελευταία φορά

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Ο Χριστόφορος, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη του κηπουρού του ότι η θάνατος της γυναίκας του, της Αντιγόνης, πριν από έντεκα χρόνια δεν ήταν αυτοκτονία αλλά φόνος από την ίδια της την αδελφή, ξεσπά στη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Κάνουν έρωτα για τελευταία φορά

“Με κορόιδευες όλα αυτά τα χρόνια! Ζούσα με μια φόνισσα!”. Η Βικτώρια αρνείται, αλλά ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να πάει με μάρτυρα τον Γιώργη στην αστυνομία. Η χειρότερος εφιάλτης της Βικτώριας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Πριν από την αστυνομία, όμως, ο Χριστόφορος μιλά στην Αμαλία, η οποία φτάνει στα όρια του νευρικού κλονισμού με αυτά που μαθαίνει. Ο καταιγισμός των άσχημων γεγονότων των τελευταίων ημερών την οδηγεί κάπου που αισθάνεται ασφάλεια: στον Ντίνο!

Κι εκείνος της ανοίγει την αγκαλιά του για να την παρηγορήσει και να την κάνει να νιώσει ασφάλεια. Και τότε ο χρόνος σταματά! Δεν υπάρχει Σίμος, δεν υπάρχει Μιράντα. Το πάθος που έχουν και που τόσο καιρό προσπαθούσαν να καταπνίξουν, λέγοντας ψέματα πρώτα στους εαυτούς τους και μετά ο ένας στον άλλο, ξεχύνεται και τους παρασύρει. Κάνουν έρωτα αφήνοντας στην άκρη τα πάντα. Δεν μπορούν άλλο να ακολουθήσουν τη λογική. Επιλέγουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ο Σίμος, ψάχνοντας να βρει την Αμαλία, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Ντίνο στο σπίτι του. Έντρομη η Αμαλία όταν ακούει την φωνή του το σκάει απο το παράθυρο και επιστρέφει σπίτι της. Ποια μυστικά κρύβονται ακόμη στο παρελθόν της Αντιγόνης και της Βικτώριας; Θα αντέξει η Αμαλία την αλήθεια που αποκαλύπτεται; Τι θα συμβεί στη σχέση του Σίμου και της Μιράντας τώρα που αυτή έχει βυθιστεί στην αγκαλιά του Ντίνου; Και τέλος, ποιος θα φέρει την αλήθεια στο φως και πώς θα επηρεάσει αυτή τη ζωή των χαρακτήρων;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ