Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο στο σπίτι του για να του ζητήσει εξηγήσεις για τα λεγόμενά του προς τον Δονάτο. Όμως, ο Χρήστος σπεύδει να κρύψει τη Ματούλα. Καθώς ο Χριστόφορος εισέρχεται στο σπίτι, αντικρίζει τη Ματούλα πεσμένη κάτω και φωνάζει: “Τι συμβαίνει εδώ; Θέλω εξηγήσεις!”.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Παράλληλα, δύο άντρες που πληρώθηκαν από τον Σίμο εισβάλλουν στο “Ολύμπια” με κουκούλες και λοστούς. Ο Γιωργαρής αντιλαμβάνεται πρώτος τη φωτιά, αλλά ουδείς του δίνει σημασία. “Κάποιοι έχουν ανάψει φωτιά και ψήνουν”, του λένε. Η φωτιά που ξέσπασε στο “Ολύμπια” προκαλεί ταραχή σε όλους, εκτός από τον ψύχραιμο Σίμο. Η Δάφνη διακρίνει δύο κουκουλοφόρους να αποχωρούν και παρέχει πληροφορίες στην αστυνομία. Ο Ντίνος αντιμετωπίζει οικονομική κατάρρευση για μια ακόμη φορά.

Ταυτόχρονα, ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο να παραδώσει τον Σίμο στην αστυνομία για να αποφύγει τη θανατική ποινή. Ωστόσο, ο Ντίνος καταφεύγει στο αστυνομικό τμήμα και κατηγορεί τον Σίμο ως υπεύθυνο για τη φωτιά στο “Ολύμπια”, αναφέροντας παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.O
Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο «Ολύμπια». Από
την αστυνομία τού δίνουν μια λύση, την οποία δεν ξέρει αν μπορεί να την εφαρμόσει προς το παρόν.

Ο Σίμος, από την άλλη, βρίσκει την αντίδραση του Ντίνου περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό. Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την Αμαλία, η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο. Ο Ρένος υποδεικνύει πού είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ