Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Χαστουκίζει τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η Όλγα τηλεφωνεί στον Λεβί και του λέει: «Η Δωροθέα βρήκε μια παιδική φωτογραφία του Σίμου και σύντομα θα την έχεις στα χέρια σου». Ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία να συμβιβαστούν και να παγώσουν τη διαδικασία για την πλαστογραφία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Χαστουκίζει τον Σίμο

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη έχει κερδίσει μια θέση εργασίας στον «Παράδεισο» και την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων. Η Μιράντα, όμως, είναι απαρηγόρητη βλέποντας τα εισιτήρια που έβγαλε ο Ντίνος για να φύγει κρυφά με την Αμαλία για τη Βαρκελώνη. Ο Ρένος ανακαλύπτει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Σίμο τα σχέδια του ζευγαριού: «Δεν πρόκειται να αφήσω την Αμαλία σ’ αυτόν», λέει εξοργισμένος. Προσφέρει στον φρουρό του κρατητηρίου ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον βοηθήσει να βγει από το κρατητήριο.

Παράλληλα, η Όλγα προτείνει στον Ντίνο να αγοράσει το κτίριο του «Παραδείσου» και συζητούν για την πώληση με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η Δάφνη αποφασίζει την ημερομηνία του γάμου της με τον Μεμά, παρά την αντίθεση των γονιών της, και το ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα, ώστε να κάνουν μαζί τους γάμους τους. Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο και της μιλάει άσχημα. Εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ