Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, τελείωσες

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Ο Σίμος αποφυλακίζεται, και ο Δημοσθένης του δίνει τη διεύθυνση όπου κρύβεται η Βικτώρια. Καθώς ο Δημοσθένης συνομιλεί με τον Σίμο, η Αμαλία ακούει τη συζήτησή τους και τηλεφωνεί κρυφά τον πατέρα της, ενημερώνοντάς τον για την τοποθεσία της θείας της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, τελείωσες

Αντί να μείνει στο πλευρό του Σίμου, η Αμαλία αποφασίζει να πάει με τον πατέρα της. Αν και ο πατέρας της προτείνει να την μεταφέρει ο ίδιος, εκείνη επιμένει να πάνε μαζί. Όταν φτάνουν, ο Χριστόφορος ρωτάει την Αμαλία αν έχει ενημερώσει τον Σίμο, αλλά εκείνη το αρνείται. Μετά από επανειλημμένη πίεση, η Αμαλία αποκαλύπτει την κρυψώνα της Βικτώριας, φοβούμενη για την ασφάλειά του. Ο Χριστόφορος φεύγει για να βρει τη Βικτώρια, αλλά αφού φτάνει στο κρησφύγετο, λέει στον Σίμο να φύγει αμέσως.

Μετά από πίεση, ο Σίμος υπακούει και φεύγει απο το σημείο, αλλά η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο πριν φύγει. Ο Σίμος τρέχει στο σπίτι του Μπουραντά και ενημερώνει τη Μιράντα και την Αμαλία. Η Μιράντα ενημερώνει ανώνυμα την αστυνομία για την κρυψώνα της Βικτώριας. Ο Σωτήρης και οι άνδρες του φτάνουν στο σημείο, όπου η Βικτώρια παραδίδεται στην αστυνομία. Ενώ ο Χριστόφορος δεν έχει επιστρέψει ακόμη, η Αμαλία και η Μιράντα ανησυχούν. Αποφασίζουν να πάνε στο κρησφύγετο της Βικτώριας με τον Σίμο.

Εκεί βρίσκουν τον Χριστόφορο αναίσθητο και να αιμορραγεί. Καλούν ασθενοφόρο και φθάνει ο Σωτήρης με δύο αστυνομικούς. Ο Χριστόφορος χειρουργείται, ενώ η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της εκφράζει την ευχή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Λίγο αργότερα, ο Σαρηγιάννης επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της, και της λέει: «Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, η θανατική σου καταδίκη είναι βέβαιη».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ