Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα σοκάρει την Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι παράνομοι εραστές, Ντίνος και Αμαλία, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της αποκάλυψης ανά πάσα στιγμή. Η Πιπίτσα, με τη συμπεριφορά της, δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφανο στον χώρο εργασίας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα σοκάρει την Μιράντα

Παράλληλα, η Γεωργία και ο Πάρης μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι, αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν. Εν τω μεταξύ, η Μιράντα και ο Χριστόφορος επισκέπτονται τη Ματούλα σε ένα σανατόριο όπου νοσηλεύεται. Καθώς η Ματούλα δεν μπορεί να μιλήσει, γράφει στο σημειωματάριό της τη λέξη “φόνισσα” πριν προλάβει να γράψει το όνομα “Στέλλα”, χάνει τις αισθήσεις της πάλι. Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Παρόλα αυτά, ο Σίμος τον επισκέπτεται και του ζητά επιτακτικά, για μία ακόμα φορά, να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων.

Παράλληλα, ο Χρήστος επισκέπτεται τον πατέρα της Μιράντας, τον Δονάτο, στη φυλακή, σκοπεύοντας να του αποκαλύψει ότι εγγονή του είναι η Αμαλία και ότι η Μιράντα χώρισε με τον Ντίνο. Ο Δονάτος αναλογίζεται τις συμφορές που πέρασε η Μιράντα και ότι δεν στάθηκε δίπλα της κι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει. Για τη Μιράντα, όμως, αυτό το τηλεφώνημα ανοίγει μια πόρτα από το παρελθόν της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ