Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα γεμίζει χαρά την ψυχή τους

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Λιζέτα βρίσκεται αιχμάλωτη από έναν άνθρωπο που κρύβει το πρόσωπό του. Η αγωνία της αυξάνεται καθώς δεν μπορεί να τον αντικρίσει. Ταυτόχρονα, η Μιράντα και ο Ντίνος λαμβάνουν μια απροσδόκητη κλήση που τους φέρνει χαρά: τους ενημερώνουν ότι βρέθηκε το μωρό που μπορούν να υιοθετήσουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα γεμίζει χαρά την ψυχή τους

Ενώ η Αμαλία αναζητά τον εξαφανισμένο Σίμο, αυτός αποκαλύπτει στη Βικτώρια ένα μεγάλο μυστικό που κρατά για εκείνη: την ύπαρξη της Λιζέτας, πρώην γυναίκας του Παπακώστα. Η Βικτώρια, χαρούμενη, εκφράζει την επιθυμία της να μιλήσει με τη Λιζέτα. Η Αμαλία, αντιμετωπίζοντας την δυσκολία της κατάστασης, προτείνει στον Ντίνο να μην απολύσουν τη Στέλλα, προσφέροντας να μειώσει τον δικό της μισθό για να καλυφθούν οι οικονομικές δυσκολίες.

Η Ματούλα παρατηρεί τη Στέλλα, η οποία, παρότι υποτίθεται ότι περνά δύσκολα, χορεύει με χαρά. Η σχέση του Ντίνου με τη Μιράντα δοκιμάζεται λόγω της Νικολέτας, ενώ ο Σίμος προκαλεί αναστάτωση με τις πράξεις του, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του Ντίνου. Μετά από δυσάρεστα νέα, ο Ντίνος παρακαλεί τη Μιράντα να μην προσφέρει το νεφρό της, φοβούμενος για τη ζωή της. Η Μιράντα, ωστόσο, αρνείται και δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για το παιδί της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει θυσία της ίδιας.

Ο Σίμος, με ψέματα για τον Αποστόλη, δημιουργεί προβλήματα με την Αμαλία, η οποία αναζητά την αλήθεια. Ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για μυστικές συναντήσεις, και η εμπιστοσύνη του Σίμου κλονίζεται. Παράλληλα, οι Βασιλείου ανακαλύπτουν παρασκηνιακές ενέργειες, με τον Πάρη να κατηγορεί τον Σίμο για προσπάθεια δολοφονίας του πατέρα του.

Ο Ντίνος, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις, αποφασίζει να αποσύρει την υποστήριξή του από τον Σίμο στο κατάστημα. Η Μιράντα, αντίθετη, προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες αποφάσεις.

 

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων