Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είναι δική μου – Χώνεψε το επιτέλους

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Όλγα μαθαίνει από τον Σωτήρη ότι στην ουσία ο Σίμος πρόδωσε πού κρύφτηκε ο Πάρης και της λέει και τις υποψίες του για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Στο μεταξύ, ο Σίμος πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και τη ρωτάει πού βρήκε το όπλο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είναι δική μου – Χώνεψε το επιτέλους

«Το πήρα από τον Χρήστο», του λέει και εκείνος την κατηγορεί: «Γιατί δεν με άκουσες κι εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;». Την ίδια ώρα, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του: «Κανόνισε να δώσεις διαζύγιο στη Γεωργία για να πάρει το παιδί της», του λέει και όταν η Γεωργία έρχεται στο κελί του, το κάνει. Παράλληλα, ο Σίμος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο. Λίγο αργότερα, το συμβόλαιο για την πώληση του «Παραδείσου» υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο.

«Εσύ έκαψες το ‘Ολύμπια», ενώ ο Σίμος τον κατηγορεί: «Αυτά τα λες επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία, αλλά είναι δική μου, χώνεψε το επιτέλους» και πιάνονται στα χέρια. Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται. Πηγαίνοντας στον «Παράδεισο», η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ