Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είμαι έγκυος – Περιμένω το παιδί σου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία παρατηρεί το τελευταίο διάστημα ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της και υποψιάζεται πως είναι ίσως έγκυος. Αποκαλύπτει τις υποψίες της στη Μάγια, λέγοντάς της: “Φοβάμαι πως είμαι έγκυος.” Η Μάγια την συμβουλεύει: «Κοίτα να σιγουρευτείς πρώτα πριν αρχίσεις να στεναχωριέσαι».

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είμαι έγκυος – Περιμένω το παιδί σου

Αφού κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και επιβεβαιώνει τις υποψίες της, αποφασίζει να ανακοινώσει τα νέα στον Πάρη. “Είμαι έγκυος και περιμένω το παιδί σου,” του ανακοινώνει. Αρχικά, ο Πάρης χαίρεται για τα νέα, αλλά συνειδητοποιεί ότι αντιμετωπίζουν και πάλι τη δυσκολία της αντίδρασης του Μπουραντά. Παρ’ όλα αυτά, αποφασισμένος να παλέψει για τη σχέση τους και την οικογένειά τους, απευθύνεται στο δικηγόρο του και επισκέπτεται τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο. Η συνάντησή τους διαπνέεται από ένταση και απειλές.

Παράλληλα, η Γεωργία συζητά με τη Μιράντα, η οποία είναι διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να τον πείσει να υποστηρίξει τη σχέση τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μάρκος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη σχέση του Στέφανου με τον Ρένο, ενώ η Γεωργία, δείχνοντας την απελπισία της, φωνάζει: “Σταματήστε, είμαι έγκυος,” προκαλώντας σοκ σε όλους. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης συναντά την Ολγα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας και την απόκτηση του σπιτιού.

Συνειδητοποιώντας τη σημασία της κατάστασης, μιλάει με τον Χριστόφορο και τον πείθει να επανεξετάσει τη θέση του για τη σχέση τους. Μετά από αυτήν τη συνομιλία, αναστέλλουν το θέμα της πλαστογραφίας. Στο μεταξύ, ο Πάρης αποκαλύπτει στον Μεμά την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, και εκείνος τον παροτρύνει να επανασυνδεθεί με τη σύντροφό του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ