Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δραπετεύει και γίνεται φονιάς

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Σίμος δραπετεύει από τη φυλακή και πυροβολεί τον Πάρη. Ο Ντίνος, αμήχανος, ακούει τη Μιράντα να του λέει ότι ξέρει για τα σχέδια απόδρασης στο εξωτερικό με την Αμαλία. Ο Σίμος προσπαθεί να ενημερώσει την Αμαλία πως τόσο αυτός όσο και η Μιράντα γνωρίζουν τα πάντα. Ζητά τη βοήθεια του Ρένου, αλλά εκείνος αρνείται να μιλήσει στην Αμαλία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δραπετεύει και γίνεται φονιάς

Ο Πάρης, φοβούμενος ότι η Αμαλία δεν θα τον ακούσει, αποφασίζει να της ζητήσει βοήθεια για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας. Στο μεταξύ, ο Σίμος δωροδοκεί έναν φρουρό για να τον αφήσει ελεύθερο για λίγο. Η Μιράντα προτρέπει τον Ντίνο να μη διστάσει και να πάρει την Αμαλία μαζί του στη Βαρκελώνη, όπως είχαν σχεδιάσει. Ο Ντίνος, όμως, δεν αντέχει τον πόνο που προκαλεί και αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Η Μιράντα, υποψιασμένη για τις κινήσεις του Ντίνου, προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι η Αμαλία θα ζήσει με τον άντρα που αγαπά.

Ο Σίμος, οπλισμένος, εισβάλλει στο σπίτι του Ντίνου τη στιγμή που η Αμαλία ετοιμάζεται να μπει και ο Πάρης είναι ήδη εκεί. Ο Σίμος σηκώνει το όπλο για να εκφοβίσει και πυροβολεί, αλλά ο Πάρης βάζει το σώμα του μπροστά για να προστατεύσει την πρώην σύζυγό του και δέχεται τη σφαίρα. Ο Σίμος, σε απόγνωση, προσπαθεί να βρει τρόπο να ενημερώσει την Αμαλία, ενώ η Μιράντα συνεχίζει να πιέζει τον Ντίνο να φύγει με την Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ