Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δίνει εντολή να καθαρίσουν τον Ρένο

Ο Παράδεισος Των Κυριών  – Ο Σίμος βρίσκεται στριμωγμένος από την αστυνομία πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό. Η αιτία αυτού είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησε η Βικτώρια στο φόνο του Άγη και της Λιζέτας. Το όπλο βρέθηκε στο σπίτι του Ρένου και είναι δηλωμένο στο όνομα του Σίμου από τον Χρήστο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δίνει εντολή να καθαρίσουν τον Ρένο

Εν τω μεταξύ, ο Νοτόπουλος δολοφονείται, ο Πάρης οδηγείται στη φυλακή, ενώ η Γεωργία χάνει το μωρό της, το οποίο μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο. Η φυλακισμένη Βικτώρια δίνει εντολή για τη δολοφονία του Ρένου. Στο κελί του Ρένου μπαίνει ένας άντρας με κουκούλα και προσπαθεί να τον σκοτώσει, χωρίς να επιτύχει. Είναι ο φρουρός της φυλακής, που τον έχει πληρώσει η Βικτώρια για να εξαφανίσει τον Ρένο. Μετανιωμένος, ο Σίμος ζητά συγγνώμη από την Αμαλία για το χαστούκι που της έδωσε και της προτείνει να φύγουν μακριά, στο εξωτερικό, για μια νέα αρχή.

Εκείνη του εξηγεί ότι θα πρέπει να πουλήσει το μερίδιό του στον «Παράδεισο» στον Ντίνο για να μπορέσει να τον συνοδεύσει. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ένοχο για τη δολοφονία του Νοτόπουλου και υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι ο Μπουραντάς. Η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη, αλλά ο Πάρης κινδυνεύει να εκτίσει την ποινή του, καθώς βρισκόταν σε αναστολή. Παράλληλα, το μωρό μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο και το μέλλον του παραμένει άγνωστο για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ