Ο Παράδεισος των κυριών – Δάφνη και Μεμάς μαζί

Ο Παράδεισος των κυριών – Το κορίτσι έχει υιοθετηθεί από μια εύπορη οικογένεια, ζει πολύ καλά με τους θετούς της γονείς και σπουδάζει. Η Βικτώρια την παίρνει τηλέφωνο και της λέει: «Η βιολογική σου μαμά θέλει να σε συναντήσει, αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω να το μάθει κανείς», τη συμβουλεύει.

Ο Παράδεισος των κυριών – Δάφνη και Μεμάς μαζί

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη εκπαιδεύει τον Μεμά στη δουλειά και αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά. Η Ολγα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να σώσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει τον γιο της στην Ελλάδα. Ο λόγος μένει στην ίδια τη Γεωργία, η οποία τρέχει μαζί με την Όλγα να τον σταματήσουν πριν φύγει.

Η Νικολέτα είναι το νέο θύμα της Βικτώριας, η οποία κόβει και ράβει την ιστορία της Μιράντας στα μέτρα της προκειμένου να πείσει τη Νικολέτα να συναντηθούν. Ωστόσο η Νικολέτα δεν πείθεται όταν συναντά τη Μιράντα και αμέσως λέει τη Βικτώρια: «Δεν νομίζω ότι έχω αισθήματα γι’ αυτή τη γυναίκα. θα προτιμούσα να ξεχάσω ό,τι έχει συμβεί». Ο Σίμος διεκδικεί την Αμαλία ενώ επίμονη είναι η Στέλλα, που τους προτείνει να βγουν όλοι μαζί: «Μια άλλη φορά.», της ξεκόβει η Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων