Ο Παράδεισος Των Κυριών – Χαστουκίζει την Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Σίμος χάνει τον έλεγχο και χτυπά την Αμαλία. Παρά την προσπάθειά της να απομακρυνθεί από τον Ντίνο, η Αμαλία βρίσκεται αδύνατο να ζήσει χωρίς εκείνον. Έτσι, βρίσκονται ξανά κοντά στον “Παράδεισο”.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Χαστουκίζει την Αμαλία

Καθώς βρίσκονται στο γραφείο, η έντονη έλξη μεταξύ τους οδηγεί σε ένα παθιασμένο φιλί, που παρακολουθεί η Μιράντα. Αν και σοκαρισμένη, απομακρύνεται γρήγορα για να μην παρασυρθεί. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος επισκέπτεται το γραφείο για να μιλήσει στον Ντίνο, αλλά η Μιράντα τον απομακρύνει με μια δικαιολογία. Αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και πιέζει τον Σίμο να πουλήσει το ποσοστό του στον Ντίνο. Ο Σίμος όμως εκνευρίζεται που η Αμαλία επιμένει και της λέει ότι τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ντίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αμαλία αρνείται να αποδεχτεί τα λεγόμενα του, προκαλώντας καβγά με τον Σίμο. Εκνευρισμένος, ο Σίμος την χαστουκίζει. Η Αμαλία, σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά του, απαιτεί συγνώμη, αλλά και την υποχρέωση του να πουλήσει το ποσοστό του στον Ντίνο, προκειμένου να το συγχωρέσει. Ο Σίμος, αναγκάζεται να συμφωνήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ