Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Στέλλας

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο φινάλε της σειράς που μας συντρόφευσε για δυο σεζόν, όπου η Στέλλα θα έχει ένα δραματικό τέλος. Στην αναζήτησή της για πατρική φιγούρα, η Στέλλα στράφηκε στον Χρήστο, αλλά γρήγορα ανακάλυψε το άρρωστο μυαλό του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Στέλλας

Προκειμένου να σωθεί, χρησιμοποίησε κάθε δυνατό μέσο, φτάνοντας τελικά στο σημείο να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει. Παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η Στέλλα, η μητέρα της, η Ματούλα, αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη και να θυσιαστεί για εκείνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ματούλα σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει ότι σκότωσε τον Χρήστο για να προστατεύσει τη Στέλλα. Η Στέλλα, φοβούμενη ότι δεν θα τις πιστέψουν, πρότεινε να εξαφανίσουν το πτώμα.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ματούλα παραδίδεται στην αστυνομία και καταθέτει ότι εκείνη σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει τη Στέλλα από την κακοποίησή του, με αποτέλεσμα η Στέλλα να απελευθερωθεί. Η Στέλλα, όμως, δεν σταματά να δημιουργεί προβλήματα. Η συμπεριφορά της προκαλεί νέα ένταση στον Χριστόφορο και την Αμαλία. Επιπλέον, το ημερολόγιο του Χρήστου αποκαλύπτει κρυφά μυστικά και βοηθά στη λύση εκκρεμών υποθέσεων. Τελικά, η Στέλλα θα καταλήξει σε ψυχιατρείο, ενώ η Ματούλα θα μείνει με την Μιράντα και τον Χριστόφορο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ