Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς φτάνουμε στο τέλος της σειράς. Η καρδιά της χτυπάει για τον Ντίνο, αλλά ο Σίμος είναι ο σύζυγός της και μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη. Καθώς η σειρά προχωράει, όλα παίρνουν τη δική τους τροπή. Ο Σίμος προτείνει στην Αμαλία να φύγουν στο εξωτερικό για να ξεκινήσουν ξανά, να ζήσουν μακριά από όλους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας

Η Αμαλία, παρόλο που εξακολουθεί να σκέφτεται τον Ντίνο, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Σίμο. Η καρδιά της διχάζεται. Τα συναισθήματά της είναι σε αναστάτωση. Καθώς συναντιούνται ξανά, οι επαφές τους είναι επικίνδυνες, καθώς η Μιράντα τους παρακολουθεί. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν. Όλα δείχνουν πως ο Σίμος θα υποχωρήσει τελικά. Θα αφήσει την Αμαλία να επιλέξει τον Ντίνο, αφού αναγνωρίζει την αληθινή της ευτυχία μακριά από εκείνον. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο, αλλά η Αμαλία φαίνεται πως έχει καταλήξει.

Με το χέρι του Ντίνο στο δικό της, φαίνεται πως το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής της ξεκινά. Έτσι, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, η Αμαλία ίσως βρει τον αληθινό έρωτα δίπλα στον Ντίνο. Η ευτυχία τους μπορεί να διαρκέσει, αλλά μένει να δούμε αν θα αντέξει μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ