Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αποκαλύπτει το μυστικό πριν κλείσει τα μάτια της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα σας κόψουν την ανάσα και φυσικά θα σας τα αποκαλύψουμε όλα. Η πιο συγκλονιστική σκηνή όμως της σειράς μας ταξιδεύει στο σήμμερα, στο 2024, οπότε θα πέσει η αυλαία οριστικά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αποκαλύπτει το μυστικό πριν κλείσει τα μάτια της

Ο Ντίνος, που έχει φύγει για την Αμερική μόνος χωρίς την Αμαλία, πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία, σε πολύ μεγάλη ηλικία κι εκείνη, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που καθόρισε όλη της τη ζωή και αγάπησε όσο κανέναν, μαζί με την κόρη της, την Αντιγόνη. Δεν της έχει πει μέχρι σήμερα ποιος είναι ο πατέρας της. Εκεί αποφασίζει να της εξομολογηθεί για πρώτη φορά στη ζωή της και πριν κλείσει κι εκείνη τα μάτια της, ότι ο πατέρας της ήταν ο Ντίνος.

Αυτό είναι το μεγάλο δικό της μυστικό που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε όμως και τα εγγόνια της Σύρμως, αλλά και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας σε μια σκηνή που η παραγωγή υπόσχεται ότι θα συγκινήσει, αφού μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα κρατήσει την αγωνία μας στα ύψη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ