Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αποκαλύπτει την αλήθεια στον τάφο του Ντίνου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα ολοκληρωθεί με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, όπου ο Ντίνος θα πεθάνει μόνος, μακριά από όλους. Πριν από την κορύφωση αυτή, θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές. Ο Σίμος θα διαπράξει φόνο σκοτώνοντας τη Βικτώρια και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αποκαλύπτει την αλήθεια στον τάφο του Ντίνου

Η Αμαλία θα καταρρεύσει όταν μάθει για τον φόνο και την αυτοκτονία, ενώ ο Χριστόφορος, που θα είναι αυτόπτης μάρτυρας, θα δώσει κατάθεση. Ο Ντίνος θα φύγει για την Αμερική, αφήνοντας την επιχείρηση στη Μιράντα και την Αμαλία. Το σπίτι του θα το κληροδοτήσει στη Μιράντα. Η τελευταία αυτή περίοδος της σειράς θα φέρει στο φως τις τελευταίες στιγμές του Ντίνου, που θα πεθάνει πλήρης ημερών στην Αμερική, μακριά από την Αμαλία.

Η Αμαλία, έγκυος από τον Ντίνο, θα γεννήσει την Αντιγόνη, χωρίς να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της. Στην τελευταία σκηνή, η Αμαλία θα βρεθεί στον τάφο του Ντίνου και λίγο πριν πεθάνει, θα αποκαλύψει στην κόρη της ότι ο Ντίνος ήταν ο πατέρας της. Αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει το κοινό και θα κλείσει τη σειρά με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ