Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια πείθει τον Σίμο να πείσει τον Ρένο να αναλάβει τους φόνους του Αγη και της Γουίτλοκ, λέγοντας του πως είναι η μοναδική λύση για να γλιτώσει. Ο Σίμος ζητά από τον Ρένο να το πράξει, υποσχόμενος ότι θα τον στηρίξει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω

Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι της Μάγιας μεθυσμένος και αφήνει αρνητική εντύπωση, προκαλώντας τη Μάγια να ζητήσει τον χωρισμό. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο την παρανοήση με τα χάπια που έδωσε η Βικτώρια στη μητέρα της. Η Μιράντα ειδοποιεί τον Χριστόφορο για την εξαφάνιση του Πάρη με τη Γεωργία και το μωρό, αποκαλύπτοντας ψέματα της Αμαλίας. Η Στέλλα αναλαμβάνει τη φροντίδα της Ματούλας, αλλά την εκβιάζει, λέγοντας της πως αν μιλήσει θα την σκοτώσει.

Ο Σίμος ανακαλύπτει τις φωτογραφίες και κρατά κρυφή τη φωτογραφία του Ντίνου από την Αμαλία. Ο Ντίνος προτείνει στην Αμαλία να αποκαλύψουν την αλήθεια. Παράλληλα, ο Χριστόφορος καταγγέλλει τη Γεωργία για την απαγωγή του εγγονού του, ενώ ο Χρήστος ενημερώνει τον Δονάτο για την σχέση της Μιράντας με τον Χριστόφορο. Ο Πασχάλης και ο Μεμάς παρατηρούν την ένταση μεταξύ του Θωμά και της Σύρμως. Ο Σίμος δίνει στην Αμαλία τις φωτογραφίες και της ζητά να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, λαμβάνοντας θετική απάντηση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ