Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αν δεν συμμορφωθείς θα σε σκοτώσω

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατροπές και σοκ για τους θεατές. Η Βικτώρια, ο Σίμος και η Αμαλία θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς θα συλληφθούν και θα καταλήξουν στη φυλακή.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αν δεν συμμορφωθείς θα σε σκοτώσω

Όμως, η έντονη δράση δεν θα περιοριστεί εκεί. Η Βικτώρια θα επιχειρήσει να δραπετεύσει, ενώ θα συνωμοτήσει με τον Δημοσθένη και τον Σίμο για να μεταφέρουν τις ευθύνες της αλλού. Στο μεταξύ, μια ακόμα γυναίκα θα βιώσει βασανιστικές στιγμές από τη δική της κόρη. Η Ματούλα, μετά τη δολοφονική επίθεση της κόρης της, θα ξυπνήσει ανίκανη να μιλήσει. Η Στέλλα, φοβούμενη ότι η αλήθεια θα φανεί, θα την πάρει μακριά και θα φροντίσει γι’ αυτήν στο σπίτι του Χρήστου, όπου η Ματούλα θα υποφέρει περισσότερο.

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα θα πάνε στο ιατρικό ίδρυμα για να δουν την Ματούλα, η οποία θα προσπαθεί να τους εκφράσει τον φόβο της μέσα από μια λέξη. Καθώς προσπαθεί να γράψει την αλήθεια, η Ματούλα θα παλεύει με τα δαιμόνια της από το παρελθόν. Η Στέλλα, ανακαλύπτοντας τα σημειώματα της Ματούλας, θα προσπαθήσει να κρατήσει την αλήθεια κρυφή, ακόμα και με απειλές προς τη μητέρα της. Τελικά, η Στέλλα θα καταφέρει να πείσει τον Χριστόφορο να την παραδώσει για να την φροντίσει η ίδια, παρά την αντίστασή της Ματούλας.

Ωστόσο, η Στέλλα δεν έχει καλές προθέσεις, καθώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη Ματούλα για να προστατεύσει τον εαυτό της. Με απειλές και εκβιασμούς, η Στέλλα θα πιέσει τη Ματούλα, να κρατήσει το στόμα της κλειστό λέγοντας της: «Αν δεν συμμορφωθείς θα σε σκοτώσω».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ