Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/11/23: Η Όλγα παλεύει να κρατήσει το γιο της

Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/11/23: Η Όλγα βρίσκεται σε μια στιγμή απόγνωσης καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να παραμείνει κοντά στον γιο της, έχοντας ως στόχο να τον κρατήσει στην Ελλάδα. Η Πιπίτσα, ωστόσο, δεν συμφωνεί με αυτήν την προσπάθεια και εκφράζει τη διαφωνία της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/11/23: Η Όλγα παλεύει να κρατήσει το γιο της

Στο μεταξύ, η Γεωργία από την πλευρά της είναι αποφασισμένη να μην ασκήσει πίεση στον Πάρη για να μείνει. Του δίνει την ελευθερία να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αποχωρήσει από τη ζωή τους. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη όταν ο Πάρης σχεδόν χάνει την πτήση του λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας της Όλγας. Είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τον τόπο και να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο χωρίς κανένα αντίο προς τη σύντροφό του.

Η Όλγα, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, τρέχει να προλάβει τον Πάρη την τελευταία στιγμή προκειμένου να τον αποχαιρετήσει ή να του εξηγήσει τον πόνο της. Ωστόσο, όταν φτάνει στο αεροδρόμιο, ανακαλύπτει ότι ο Πάρης έχει ήδη επιστρέψει στη Γεωργία, αφήνοντας την Όλγα με αναμνήσεις και αναμενόμενο προβληματισμό για το μέλλον της σχέσης τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων