Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Το Σκοτεινό Σχέδιο της Βικτώριας

Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Ο Φώτης λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, η οποία του προτείνει μια συνάντηση για να συζητήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Το Σκοτεινό Σχέδιο της Βικτώριας

Συγκεκριμένα, του ζητά να εκτελέσει μια δύσκολη αποστολή: να απομακρύνει τους Ρένο και Αποστόλη από τον δρόμο της, υποσχόμενη ανταλλαγή υπηρεσιών. Ο Φώτης, γνωρίζοντας καλά το παρελθόν της Βικτώριας ως παιδί του ορφανοτροφείου, υπακούει στο αίτημα της και αρχίζει να εκπονεί σχέδια για να εκτελέσει αυτήν την επικίνδυνη αποστολή.

Καθώς πλησιάζει η μέρα του γάμου της Γεωργίας με τον Πάρη, όλοι συγκεντρώνονται για να ευχηθούν το καλύτερο στο ζευγάρι. Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα αντικρίζει τον Αποστόλη στο δωμάτιό της. Αυτός της ζητά να τον βοηθήσει κρυφόντας τον, αλλά εκείνη τον απορρίπτει. Σε άλλο μέρος, ο Πάρης παρατηρεί τον πατέρα του να εγκαταλείπει το σπίτι τους, και ο πατέρας του εξηγεί ότι έχει την πρόθεση να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Αποφασίζουν να συναντηθούν για να συζητήσουν, αλλά οι απαντήσεις που λαμβάνει ο Πάρης δεν τον πείθουν και διατηρεί τις αμφιβολίες του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων