Ο Παράδεισος Των Κυριών 6/10/23: Ο Ντίνος υποψιάζεται την Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών 6/10/23: Η επίσκεψη του Σωτήρη στο μπαρ Μπραζίλ προκαλεί έναν αιφνιδιασμό στον Αποστόλη, ο οποίος αμέριμνος απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας. Η άφιξή του θέτει το ερώτημα αν θα καταφέρει να κρυφτεί από τον Αποστόλη ή αν ήρθε η στιγμή να πέσει η αυλαία στην παράσταση που είχε στηθεί. Τα ερωτήματα στον αέρα συνθέτουν μια έντονη ατμόσφαιρα αγωνίας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 6/10/23: Ο Ντίνος υποψιάζεται την Μιράντα

Την ίδια στιγμή, ενώ η Γεωργία γεννάει, ο Άγης εισβάλλει οργισμένος στον διάδρομο της κλινικής. Το ερώτημα είναι εάν θα αποκαλύψει την αλήθεια μπροστά στον κίνδυνο να πάρει το παιδί του το όνομα των Βασιλείου. Η αγωνία αυξάνεται καθώς ο Άγης κατέχει ένα μυστικό που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντίνος δεν έχει πιστέψει όσα του είπε η Μιράντα για τον Φώτη και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Αυτά που θα δει με τα μάτια του τον εξοργίζουν, καθώς οι δικαιολογίες της Μιράντας φαίνονται αβάσιμες. Η εμφάνιση της αλήθειας θέτει υπό αμφισβήτηση τις σχέσεις τους.

Στο μεταξύ, ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο, ο οποίος διαβεβαιώνει τον Σίμο ότι ο Δούβλης δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Έτσι, και ο Σίμος, και η Βικτώρια αρχίζουν να ανακτούν την ηρεμία τους. Ωστόσο, η επίμονη Δωροθέα παραμένει στο προσκήνιο, απειλώντας να ανατρέψει την ηρεμία αυτή και να φέρει ακόμα περισσότερη αναταραχή στη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών 6/10/23Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών – Επεισόδιο 10