Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Νεκρός Ο Αποστόλης

Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Η Δωροθέα ενδέχεται να θεωρεί ότι ο πλούσιος έχει τα πάντα, αλλά η σύζυγος του Σωτήρη αποδεικνύει το αντίθετο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Νεκρός Ο Αποστόλης

Αρνούμενη όχι μόνο να δεχτεί μια ανήθικη πρόταση για να μην χωρίσει με τον Σωτήρη – ένα σχέδιο που είχε στήσει ο Αποστόλης για να χωρίσει την Όλγα από τον Σωτήρη – αλλά επίσης ενημερώνει τον Σωτήρη για μια μυστηριώδη άγνωστη που την πλησίασε. Αυτή η γυναίκα αρνήθηκε επίμονα να αποκαλύψει το όνομά της. Ο εκτελεστής του Σίμου, Ρένος, επιχειρεί να απομακρύνει τον Αποστόλη από το παιχνίδι, στήνοντας παγίδα έξω από το σπίτι της Μάγιας.

Ο Αποστόλης τον καταλαβαίνει και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά δεν προλαβαίνει. Η αντίδρασή του είναι αργή και η σφαίρα βρίσκει τον στόχο της. Η Μάγια, διαπιστώνοντας τον Αποστόλη τραυματισμένο, ενεργεί γρήγορα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αμέσως ενημερώνονται η Όλγα και ο Πάρης, οι οποίοι, μετά το πρώτο σοκ, σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η επιστροφή του Αποστόλη, ιδίως τώρα που η μοναδική μάρτυρας, η Λιζέτα, έχει πεθάνει, διαμορφώνει ένα νέο κεφάλαιο στην αιματηρή σύγκρουση. Κύριος στόχος του είναι η Βικτώρια, η οποία φέρεται υπεύθυνη για όλες τις δολοφονίες που έχουν συμβεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων