Ο Παράδεισος Των Κυριών 3/10/23: Η Αμαλία της αποκαλύπτει πως είναι κόρη της

Ο Παράδεισος Των Κυριών 3/10/23: Η συνάντηση μεταξύ του Σίμου και του Αποστόλη καταλήγει σε αδιέξοδο. Ο Σίμος αρνείται να δεχτεί την ιδέα ότι η νονά του, της οποίας το όνομα παραμένει σε αμφισβήτηση, θα μπορούσε να εμπλακεί στα εγκλήματα που αποδίδονται στον Αποστόλη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 3/10/23: Η Αμαλία της αποκαλύπτει πως είναι κόρη της

Αντιθέτως, ο Αποστόλης αρνείται να διαμοιράσει με τον Σίμο τις πληροφορίες που κρατά σχετικά με τον πατέρα του. Αυτή η αδιαφορία και η έλλειψη αποκαλυπτικών πληροφοριών από τον Αποστόλη προκαλεί ακόμα περισσότερη αναταραχή στον Σίμο. Είναι εμφανές ότι η μητέρα του Σίμου έχει κάποια σχέση με τον Αποστόλη, και φαίνεται ότι συμφωνεί μαζί του για να αντισταθεί στη Βικτώρια και να αποκτήσει την κατοχή του πατρικού της σπιτιού. Αυτό συμπληρώνει την παζλ της ιστορίας και προκαλεί περαιτέρω ανησυχία για τον Σίμο.

Παράλληλα, ο Φώτης στέλνει τη Μάγια στον Παράδεισο για να επιστρέψει ένα βραχιόλι στη Μιράντα. Εκεί, συμπτωματικά συναντά μια συγχωριανή της, την Πολυξένη. Αυτή η συνάντηση μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην πλοκή της ιστορίας. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία, μετά από σκέψη και συζήτηση με τον Σίμο, φαίνεται ότι είναι έτοιμη να αποκαλύψει στη Μιράντα την αλήθεια: ότι είναι η κόρη της. Αυτή η αποκάλυψη θα επηρεάσει σίγουρα την πορεία της ιστορίας.

Τέλος, η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος που είχε θαφτεί στη θέση του ήταν ο Δούβλης. Αυτό σημαίνει ότι η πλοκή της ιστορίας θα συνεχιστεί με νέες εξελίξεις και αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων