Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου εκτελεί εντολές

Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Οι πλημμύρες στο χωριό προκαλούν μεγάλη ανησυχία, ιδίως στο ζαχαροπλαστείο “Παράδεισο” και στον Βλησσάρη. Η Ματούλα αντιμετωπίζει δύσκολη κατάσταση μετά την αποκάλυψη ότι η αυτοκτονική προσπάθεια της Στέλλας ήταν σκηνοθετημένη. Η Σύρμω προσφέρει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα για τον γιο της. Ο Πάρης παρατηρεί περίεργες κινήσεις από Δωροθέα και Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου εκτελεί εντολές

Η Λιζέτα, υπό απειλή όπλου και μπροστά σε στημένη κάμερα, υποκύπτει στις εντολές της Βικτώριας, σκοτώνοντας έναν άνδρα που μοιάζει με τον Άγη. Ωστόσο, ο Άγης σκοτώνεται πραγματικά από τη Βικτώρια, η οποία χρησιμοποιεί τη Λιζέτα για να φτιάξει το τέλειο άλλοθι. Η Πολυξένη ενημερώνει τους Μπουραντά για ένα ανώνυμο γράμμα που κινδυνεύει να αποκαλύψει την εξαφάνιση του Άγη. Ο Χριστόφορος, αντίθετα προς τη Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία.

Ο Αποστόλης, βλέποντας τη σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας προκαλεί ανησυχία, με τις κλινικές εξετάσεις να είναι καλές αλλά τη ψυχολογική εικόνα της θολή. Ο Πάρης, υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα, ρωτά τη Δωροθέα για τον πατέρα του. Η αστυνομία αναζητά ίχνη ζωής του Άγη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων