Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/12/23: Η Στέλλα δίνει νέο ρεσιτάλ

Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/12/23: Η Στέλλα παίζει το παιχνίδι της με όλους, κυρίως με τον Χριστόφορο, ο οποίος κινητοποιείται έντονα για να απελευθερώσει τη νεαρή από το ψυχιατρείο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/12/23: Η Στέλλα δίνει νέο ρεσιτάλ

Καταφέρνει να την επαναφέρει στο σπίτι, όπου η Στέλλα, με θλιμμένο ύφος, ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στην οικογένεια Μπουραντά. Ανυποψίαστοι, όλοι την αποδέχονται ξανά με αγκαλιές, εκτός από τη Βικτώρια που διατηρεί επιφυλάξεις για την ειλικρίνειά της.

Η Βικτώρια δεν είναι ικανοποιημένη από την αδυναμία που δείχνει ο Χριστόφορος στη Στέλλα. Παρά τις ενστάσεις της Μιράντας, ο Ντίνος προτείνει στον Σίμο να αγοράσει το μερίδιό του στον “Παράδεισο”. Παρά τον έλεγχο που θέλει να διατηρήσει ο Σίμος, ο Ντίνος ελπίζει να έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί. Η Βικτώρια πείθει τον Σίμο ότι ο Ντίνος τον έσπρωξε από τις σκάλες στο ορφανοτροφείο, κατηγορία που αποδεικνύεται ψεύδος, αφού ο πραγματικός δράστης ήταν ο Φώτης.

Οι εντάσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες αυξάνονται, καθώς οι κρυμμένες αλήθειες αποκαλύπτονται, διαμορφώνοντας ένα περίπλοκο δίκτυο σχέσεων και εκδικήσεων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων