Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/10/23: Τα μυστικά της Αμαλίας βγαίνουν στο φως

Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/10/23: Κάτω από τον ήλιο και τη σκιά του Σίμου, δεν υπάρχει τίποτα κρυφό. Η σειρά του Σίμου είναι να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της Αμαλίας. Η Αμαλία απευθύνει έκκληση στον Σίμο να αποχωρήσει από το γραφείο τους, έτσι ώστε να μπορέσει να συνομιλήσει εμπιστευτικά με τον Μάρκο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 11/10/23: Τα μυστικά της Αμαλίας βγαίνουν στο φως

Ωστόσο, ο Σίμος δεν μπορεί να αντισταθεί στην περιέργεια και αποφασίζει να παραμείνει κρυμμένος για να ακούσει τη συζήτησή τους. Παράλληλα, ο Χριστόφορος έχει ήδη χορηγήσει το δάνειο στον Πάρη, αλλά έχει θέσει ένα αίτημα ως αντάλλαγμα. Ο Μάρκος προτρέπει τον Πάρη να μιλήσει στη Γεωργία για τον βιασμό της Αμαλίας, πριν αυτή εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η πίεση αυξάνεται στον Αποστόλη, που ακόμα δεν κατανοεί πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ ο κλοιός της αγωνίας σφίγγει γύρω από το πρόσωπό του. Όμως, η θέση του Χρήστου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής χτυπά την πόρτα του για το ίδιο θέμα. Η πραγματικότητα συνωστίζεται γύρω τους, αφήνοντάς τους με λίγες επιλογές και ακόμα περισσότερα μυστικά προς αποκάλυψη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών 11/10/23Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών μΟ Παράδεισος Των Κυριών ντινος