Ο Παράδεισος Των Κυριών 10/10/23: Ο Σίμος ανάβει φωτιές στο Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών 10/10/23: Ο Σίμος είχε ανάψει φωτιές στη σχέση του ζευγαριού, τη Μιράντα και τον Ντίνο. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, είχε αναλάβει να παίξει το ρόλο του πυροσβέστη. Η ζημιά που είχε προκαλέσει ήταν μεγάλη, και το Ντίνος γνωρίζοντας την αλήθεια, αναρωτιόταν τι μέλλει να κάνει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 10/10/23: Ο Σίμος ανάβει φωτιές στο Ντίνο

Εν τω μεταξύ, η έρευνα για τον εμπρησμό στον Παράδεισο συνεχιζόταν, και ο Σωτήρης είχε προσθέσει έναν ακόμη ύποπτο στη λίστα του, κάνοντας την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη.

Αλλού, το δάνειο του Πάρη από την τράπεζα είχε εγκριθεί. Ωστόσο, ένας νέος εφιάλτης ξεκίνησε για την Όλγα, καθώς ο γιος της ανακοίνωσε τα σχέδιά του.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια βρισκόταν αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της, ενώ ο Άγης είχε ανακοινώσει στην Αμαλία πως θα πρέπει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι.

Τα δύο αυτά γεγονότα φαινόντουσαν ασυνάρτητα, αλλά η αλήθεια ήταν πως είχαν τη δυνατότητα να συνδεθούν και να αναστατώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένεια Μπουραντά. Ο Σίμος είχε εγκαταλείψει τον ρόλο του προκαλώντας χάος, αλλά τώρα το παιχνίδι των μυστικών και των αποκαλύψεων συνεχιζόταν, αφήνοντας την οικογένεια σε αμηχανία και αναταραχή.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών 10/10/23Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών μιρανταΟ Παράδεισος Των Κυριών ντινος