Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Όρκος 2 της ΕΡΤ …

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 1

Ο Φίλιππος Ραζής, γενικός χειρουργός στο δημόσιο νοσοκομείο Άγιος Συμεών, την ώρα που σχολά, βρίσκει, παρατημένο έξω από το νοσοκομείο, ένα 10χρονο κορίτσι, Ρομά. Τη βάζει αμέσως στα επείγοντα κι αποφασίζει να την χειρουργήσει επειδή δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος. Στο χειρουργείο γρήγορα καταλαβαίνει ότι κάτι πάει λάθος με το κορίτσι κι αυτό τον βάζει σε υποψίες. Την επόμενη μέρα η 20χρονη Μπελού συριακής καταγωγής έρχεται να ρωτήσει για το παιδί, το οποίο δεν το έχει αναζητήσει ακόμα κανείς άλλος.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 2

Ο Φίλιππος και η σύζυγός του, Μαριτίνα, έρχονται αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα που φέρνει εντάσεις ανάμεσά τους. Ο Φίλιππος βλέποντας την απόγνωση της Μπελού αποφασίζει να χειρουργήσει τον αδερφό της, Μπερκ Αλμπάσα, όσο η δημοσιογράφος Θάλεια Μελά προσπαθεί να μάθει ό,τι μπορεί για την υπόθεση του Ρομά κοριτσιού που χειρουργήθηκε στον «Άγιο Συμεών». Η Μαριτίνα έρχεται κοντά με τον επιχειρηματία Νικήτα Στεργίου, ενώ ο Ραφαήλ Αναλυτής και η Εριέττα Φωτιάδη προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Φίλιππο και να τον αποτρέψουν από το να μπλεχτεί κι άλλο στην υπόθεση.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 3

Ο Φίλιππος προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Μαριτίνας, η οποία μέρα με τη μέρα απομακρύνεται. Η Θάλεια Μελά έρχεται κοντά με την Μπελού Αλμπάσα και της προτείνει να προσέχει τον αδερφό της όσο εκείνη θα είναι στη δουλειά. Η Εριέττα μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ραφαήλ και προσπαθεί να τον προσεγγίσει, ενώ εκείνος το αποφεύγει. Κι όσο ο Φίλιππος αποφασίζει να πάρει τη Μαριτίνα και να αποδράσουν στην εξοχή, ένα αναπάντεχο γεγονός στο νοσοκομείο ανατρέπει την κατάσταση.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 4

Ο Φίλιππος προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη με τον Μπερκ Αλμπάσα, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τη διοικήτρια του νοσοκομείου για την παράνομη εισαγωγή του παιδιού στο χειρουργείο. Η Θάλεια ζητάει τη βοήθεια του Τάσου Καλαβρινού, υπεύθυνου του καναλιού που εργάζεται, για να βρει τον μικρό που χάθηκε, ενώ βρισκόταν υπό τη δική της επίβλεψη. Η Μπελού αποφασίζει να μιλήσει στον Φίλιππο για όσα έχει ζήσει, σε μια προσπάθειά της να βρει στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον αδερφό της. Όσο περισσότερα όμως ανακαλύπτει ο Φίλιππος τόσο πιο πολύ βάζει τον εαυτό του και τους γύρω του σε κίνδυνο.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 5

Ο Φίλιππος κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει τη Μαριτίνα, εκείνη όμως τον αποφεύγει, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει το πένθος της μέσω της τέχνης της. Αυτό τη φέρνει όλο και πιο κοντά με τον Νικήτα Στεργίου, ο οποίος την ενθαρρύνει συνεχώς αγοράζοντας τα προϊόντα της. Παρέα με την Μπελού, ο Φίλιππος αρχίζει να ενώνει τα στοιχεία και με τη βοήθεια του Ραφαήλ καταφέρνει να ανακαλύψει την αρχή του νήματος στην έρευνά του. Αυτό θα εξοργίσει όσους βρίσκονται απέναντί του κι ένα από τα κοντινά του άτομα θα αναγκαστεί να τον προδώσει.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 6

Οι δημοσιογράφοι μαζεύονται έξω από τον «Άγιο Συμεών», για να καλύψουν τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την απαγωγή του Μπερκ Αλμπάσα και η Γαλάτεια Παράσχη προσπαθεί να τους απομακρύνει για να μην μπλέξει το νοσοκομείο σε σκάνδαλο. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το υπόγειο όπου γίνονται τα παράνομα χειρουργεία και αποφασίζει να στραφεί στη δικαιοσύνη, όσο η Μαριτίνα έρχεται κοντά με τον Νικήτα Στεργίου. Η Θάλεια Μελά νιώθει αβοήθητη και ψάχνει τρόπο να βοηθήσει στην εξαφάνιση του Μπερκ, ενώ η Λένα Ζησίμου, η βοηθός του Φίλιππου, ανακαλύπτει το μυστικό του Ραφαήλ κι έρχονται σε σύγκρουση.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 7

Όλοι είναι συντετριμμένοι με τη δολοφονία της Μπελού και την εξαφάνιση του Μπερκ. Η Εριέττα, μέσω του Ραφαήλ και της Μαριτίνας, προσπαθεί να συνετίσει τον Φίλιππο, ενώ εκείνος αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στη Θάλεια Μελά και να μιλήσει δημόσια για το κύκλωμα εμπορίας οργάνων και όσα έχει ανακαλύψει. Η Μαριτίνα εκθέτει για πρώτη φορά τα έργα της, αλλά ο Φίλιππος που νιώθει ότι τη χάνει της καταστρέφει τη βραδιά κι αυτό την ωθεί ακόμα πιο μακριά του.

Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο 8

Η Μαριτίνα ζητάει από τον Φίλιππο να χωρίσουν. Η Θάλεια βιώνει την απόλυτη επιτυχία μετά τη συνέντευξη του Φίλιππου και το αφεντικό της, Τάσος Καλαβρινός, την προσκαλεί σε δείπνο. Η σχέση του Ραφαήλ και της Εριέττας κλονίζεται. Ο Φίλιππος περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο κάνοντας το ένα χειρουργείο μετά το άλλο για να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα της ζωής του. Εκείνο το βράδυ η Μαριτίνα φέρνει στα επείγοντα του Αγίου Συμεών τον Νικήτα Στεργίου, ο οποίος είναι σοβαρά και ο Φίλιππος αναγκάζεται να τον αναλάβει. Η βραδιά όμως δεν θα εξελιχθεί όπως περίμεναν…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Όρκος 2 – Επεισόδιο  9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Για την αρχική σελίδα « Ο Όρκος 2 » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο ΌρκοςΟ Όρκος 2Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 1Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 2Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 3Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 4Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 5Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 6Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 7Ο Όρκος 2 - Επεισόδιο 8ο ορκοσ 2 δευτεροσ κυκλοσο ορκοσ επεισόδιαο ορκοσ επομενα επεισοδιαο ορκοσ ερτο ορκοσ ερτ1ο ορκοσ ηθοποιοιο ορκοσ ιιο ορκοσ σειραο ορκοσ σειρα επεισοδια