Ο Γιατρός – Του θυμίζει το παρελθόν – Την παρατάει στα κρύα του λουτρού

Ο Γιατρός – Σε αυτό το συγκλονιστικό επεισόδιο, η πλοκή εξελίσσεται με τη Σοφία να αποκαλύπτει στον Αντρέα την ύπαρξη προηγούμενης σχέσης μεταξύ τους. Η Σοφία εκφράζει απογοήτευση για την εξέλιξη της σχέσης τους με τον Αντρέα.

Ο Γιατρός – Του θυμίζει το παρελθόν – Την παρατάει στα κρύα του λουτρού

Τα πράγματα παίρνουν ανατροπή όταν το καθαριστήριο ανακαλύπτει το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου στο χαρτοφυλάκιο του Ανδρέα. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από τη συγκάλυψη αυτή, αναζητά την αλήθεια από τον Μάρκο, ενώ το χαρτί φέρει και τη δική του υπογραφή. Παρά την προσπάθεια του Μάρκου να εξαφανίσει το χαρτί, η αλήθεια φαίνεται αναπόφευκτη. Ταυτόχρονα, η Σοφία αποφασίζει να συζητήσει με τον Αντρέα για τη σχέση τους, αλλά η συνομιλία δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιάσει.

Καθώς εξιστορεί τη σχέση τους, ο Αντρέας φαίνεται αφηρημένος και εγκαταλείπει τη συνομιλία, ανακοινώνοντας ότι έχει σημαντικά πράγματα να κάνει. Η Εύα και ο Λεωνίδας προσπαθούν να διατηρήσουν μια φυσιολογική σχέση, αλλά η εμφάνιση του αδελφού του Λεωνίδα δημιουργεί προβλήματα. Ο Δημήτρης επηρεάζεται από την αποκάλυψη για το πόδι του και η σχέση του με τη Δανάη επηρεάζει την εργασία τους. Παράλληλα, ο Μιχάλης, μετά την εξομολόγηση της Σοφίας, αποσύρεται για να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Σε άλλο μέρος της πλοκής, ο Αντρέας επισκέπτεται τη Βασιλική στο νοσοκομείο. Η Βασιλική, αντιμετωπίζοντας υποθέσεις για την κατάστασή της, αναγνωρίζει τον υπερβολικό στρες που έχει ασκήσει στον εαυτό της για την επαγγελματική της ζωή. Αναγνωρίζει την ευθύνη της για τα προβλήματα στην οικογένειά της και τον οργανισμό της. Ο Αντρέας την καθησυχάζει, υποσχόμενος ότι θα είναι δίπλα της, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να προκύψει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ